Du er her. aabenraajagtforening.dk > Tilmelding Nyhedsbrev

Tilmelding nyhedsbreve og

foreningsmeddelelser kræver en personlig tilmelding..

Bestyrelsen har et stykke tid arbejdet på at gøre komunikationen mellem forening og medlemmer nemmere og tidssvarende og på generalforsamlingen 2017 er bestyrelsen blevet opfordret til at oprette et mail liste system så vi kan sende info og nyhedsbreve ud elektronisk.

Dette kræver at hvert medlem der ønsker nyhedsbreve og foreningsmeddelelser tilsendt via mail, personligt skal tilmelde sig, og give tilladelse til modtagelse af nyhedsbreve og foreningsmeddelelser !

Derfor skal du selv tilmelde dig i formularen herunder.

Vi gør opmærksom på at informationerne fra formularen herunder kun registreres internt i Aabenraa Jagtforening og ikke i jægerforbundet.

Vi opfordrer derfor  også til at du opdaterer din aktuelle adresse, telefonnummer og email adresse hos jægerforbundet, en go' anledning til at kigge ind der også...

Alle indsendte data, fra formularen, genereres automatisk i et regneark som en liste og dette vil formodentlig tage noget tid idet vi er omkring 250 medlemmer.

Udfyld og send formularen herunder...

HUSK email adressen skal skrives med små bogstaver